WebbDesign

Webbdesign

Din hemsida ska spegla din verksamhet, utseende och innehåll utformas för att passa just dig, dina önskemål, behov och dina besökare. Alla hemsidor som produceras av oss på We Connect IT är responsiva (följsamma på alla enheter).

Alla kunder har olika förutsättningar, det är självklart att vi tar hänsyn till det och har tagit fram flera färdiga pris paket som passar dom flesta.

 

Så bygger vi sidan ihop med er

1. Analys
Behovsanalys
Innan vi börjar med er hemsidan gör vi tillsammans en analys där vi går igenom vad ni vill skapa eller förändra på er webbsida. Vi bestämmer funktioner och innehåll tillsammans. Ett möte hos er är att föredra då vi kan bilda en uppfattning om er verksamhet men det går lika bra på telefon och mail om det är på distans. Hela projektet bygger på det vi beslutar vid behovsanalysen och kan ge en mer exakt offert.

2. Presentation
Presentation av design och plugins
Vi föreslår mall och ev plugins som passar era önskemål som är väl beprövade, stabila, dessa kommer med full support, dokumentation, och uppdateringar. Vi skriver samtidigt en offert till er utifrån analysen och vald design mall.

3. Innehåll
Innehållet på hemsidan
Innehållet, texter och bilder är det viktigaste på din webbplats. När allt material ni vill ha med på sidan skickats till oss börjar vi arbeta med strukturen av innehållet samt hur det skall placeras (mängden text och antal bilder på varje sida), samt interna och externa länkar. Om ni inte har egna texter och bilder så kan vi ta hjälp av experter så som copywriter och fotografer åt er.

4. Kontroll
Kontroll av hemsidan
Innan er nya sida publiceras säkerställer vi att din nya sida håller hör kvalitet från början. Eftersom er nya sida byggs responsiv kontrollerar vi den. Ni har nu möjlighet att be om att få ändringar gjorda på hemsidan. När ni godkänt dessa är arbetet klart och hemsidan publiceras.

Underhåll & Support

Efter att sidan publicerats har ni en månad med fritt ”underhåll och support avtal”. Support är viktig för att ni direkt ska börja arbeta med er sida och lära er hur den fungerar och kunna bli självgående så fort som möjligt, Vill ni inte tänka på uppdateringar eller annan teknik är ni välkomna att teckna ett underhållsavtal. Mer om Supportavtal, underhållsavtaloch säkerhetsavtal för WordPress finner ni här..