Datorservice

Datorverkstad som finns för dig och ditt behov. Beter sig datorn inte som du önskar? Vi kan hjälpa dig med de bekymmer som du har och hur du skall åtgärda detta på rätt sätt.

Vår datorverkstad finns i Strömstad. Vi försöker hjälpa dig direkt under dagen om behovet finns. Vi hämtar och lämnar även datorer inom Strömstad stad till fast pris.
Vi tar fram ett kostnadsförslag, därefter rådgör du tillsammans med oss om det är aktuellt att reparera eller uppgradera. Enklare fel behöver inte kosta mer än felsökningskostnaden.

Skulle datorn vara bortom räddning hjälper vi er gärna att komma igång med en ny.

Vid ominstallationer, SSD uppgrading krävs det att ni har en originallicenser av all programvara. Windows, Antivirus kan köpas av oss!

Rensning av Virus

Råkat trycka på fel knappar? Surfat runt på ”fel” sidor? Vi hjälper dig. Vi rensar bort all oönskad programvara i datorn och säkerställer att du har det bästa skyddet. Vi rekommenderar antivirus program som kan köpas genom oss.

Felsökning

Vi felsöker din dator till ett fast pris. Enklare åtgärder ingår i priset. Du kan när som helst lämna in datorn och vi tar alla datorer i turordning. Normalt börjar vi med datorn samma dag senast inom 5 arbetsdagar

Ominstallation

Ibland kan en ominstallation av Windows vara den smidigaste lösningen. Vi installerar om ert befintliga operativsystem, lägger in drivrutiner och uppdaterar mjukvaran. (kräver att ni har en original media eller en aktiv licens )
Pris från: 1490kr inkl moms

Speedup / SSD uppgradering

Vi klonar din hårddisk till en SSD hårddisk som är ca. 10 gånger snabbare än en vanlig hårddisk.  Priset är ett från pris p.g.a. vilken storlek på SSD som krävs för er dator / data.
Pris från: 1790kr inkl moms (250GB SSD)

Ready to Run

Vid köp av ny dator hjälper vi till med uppstart och konfiguration. Vi installerar alla uppdateringar och sertill att den är klar att användas. Vi kan också flytta viktiga filer och konfigurera mail på er nya dator.
Pris från: 695kr inkl moms