Är du en nätverksvirtuos med en orubblig passion för att skapa ointagliga och skalbara arkitekturer? Om du lever och andas nätverksprotokoll och trivs med att ta itu med komplexa utmaningar har vi den perfekta möjligheten för dig. 

Som senior nätverks- och säkerhetskonsult kommer du att ligga i framkant när det gäller att utforma och implementera banbrytande nätverksarkitekturer som lyfter våra kunders verksamheter till nya höjder. Din djupa förståelse för nätverkskrångligheter, i kombination med din förmåga att navigera i TCP/IP, routing, switching, VLAN, VPN och mer, kommer att vara hörnstenen i din framgång. 

I den här rollen får du möjlighet att arbeta med ett brett utbud av nätverksenheter och tekniker från branschjättar som Cisco, Juniper och Huawei mfl. Din expertis kommer att vara avgörande för att säkerställa att våra kunders nätverk inte bara är robusta utan också säkra, skalbara och framtidssäkra. 

För att utmärka dig i den här rollen behöver du ha: 

  • Lång erfarenhet av att designa och implementera komplexa nätverksarkitekturer för storskaliga miljöer. 
  • Behärskning av nätverksprotokoll, teknik och bästa praxis, med ett skarpt öga för att identifiera och mildra potentiella sårbarheter. 
  • Exceptionell problemlösningsförmåga, vilket gör att du enkelt kan navigera i intrikata nätverksutmaningar. 
  • Bevisad förmåga att samarbeta effektivt med tvärfunktionella team och kommunicera komplexa tekniska koncept till icke-tekniska intressenter. 
  • En omättlig nyfikenhet och en passion för att ligga steget före i den ständigt föränderliga världen av nätverk och säkerhet. 

Gå med i vårt team av nätverksexperter och bli en del av en dynamisk, samarbetsinriktad miljö där du får möjlighet att arbeta med banbrytande projekt, kontinuerligt utöka dina kunskaper och lämna ett outplånligt avtryck i branschen. 

Ansök nu och frigör din fulla potential som senior nätverks- och säkerhetskonsult. Tillsammans kommer vi att omdefiniera gränserna för nätverkskompetens. 

 

Kontakta oss om du är instresserad av personlig utveckling hos oss
jobb@weconnect.se