Programmering & Utveckling

Utveckling – Programmering – Fullstack

Att ha en välfungerande sajt eller applikation är vitalt för att driva sitt företag i dagens mer och mer digitaliserade miljö. Vi på We Connect har bred kompetens och lång erfarenhet inom utveckling och programmering. Vi erbjuder skapande av nya applikationer samt förbättring av befintliga applikationer för våra kunder i hela Sverige. Oavsett om det handlar om spel, virtual reality (VR), webbappar eller Visma integrationer, är vi här för att hjälpa er. Kontakta oss för att diskutera era utvecklingsbehov.

Kvalitet.

Vi på We Connect jobbar efter principen test-driven utveckling och har gedigna kunskaper inom continuous integration/delivery för att säkerställa kvaliteten på våra tjänster. Vi garanterar snabb leverans av mjukvaror till konkurrenskraftiga priser. Låt oss ta hand om era app- eller integrationsprojekt för att effektivisera och driva ert företag framåt. Kontakta oss för mer information.

Vi utvecklar i bl.a. dessa språk och databaser.

Vi på We Connect är experter inom C++, JUCE, Unreal Engine, C#, Unity, Java, Javascript, React.js, React-Native.js, Vue.js, Node.js, Cypress, Mocha, Flutter, Laravel, PHP, Api-utveckling, CD/CI, MongoDB, Firebase, MySql, Agile, Scrum och Web-utveckling. Vi är redo att ta itu med utmaningarna i era projekt och skapa högkvalitativa lösningar för er. Kontakta oss idag för att komma igång med er digitala transformation. Låt We Connect vara er partner.